Trouwplannen?
 

Allereerst, van harte gefeliciteerd met jullie verloving! De bruiloft van jullie dromen, daar dragen wij graag aan bij. Wij hebben alle ingrediënten in huis om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Met enthousiaste, vriendelijke en ervaren vakmensen op de werkvloer nemen wij zorg uit handen, zodat jullie kunnen ontspannen en genieten. Wij bieden jullie exclusief de ruimte, volledig privé als je bij ons te gast bent. Met al onze ervaring durven we onszelf een expert op het gebied van bruiloft diners en feestavonden te noemen.

Jullie lopen samen aan het einde van de avond met een grote glimlach en een fantastische herinnering rijker bij ons de deur uit, dat is ons doel.

Diners & buffetten.
 

Leuk en lekker gaan hand in hand, en op een lege maag kan niet gefeest worden! De Leuke Hanzestad beschikt over een uitstekende keuken, zo leveren we aantrekkelijke buffetten, uitgeserveerde diners of zelfs een indoor barbecue. Onze koks werken met (h)eerlijke en duurzame streekproducten, dat proef je en daar zijn we trots op.

...verrassend smaakvol
 
 
Avondfeest arrangementen.
 
...er mag gedanst worden
 

Jullie feest is in goede handen bij De Leuke Hanzestad! Onze zalen zijn goed geïsoleerd dus het dansvolume van (indien gewenst) een DJ of live band is zelfs tot in de kleine uurtjes geen enkel probleem. Met een hapjes en drankjes in overvloed, een groot podium en ruimte voor een grote dansvloer kunnen de voetjes van de vloer! Psssst.. cadeautje voor jullie, van ons, bij het Klassiek en Trendy  arrangement!

Madiwo! Boeken jullie op maandag, dinsdag of woensdag, dan krijg je € 2,- korting per persoon op alle avondfeest arrangementen. 

Geïnteresseerd of vragen?
 

Neem gerust contact met ons op! We zijn telefonisch, per mail en via ons contactformulier bereikbaar.

 

Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom voor een bezichtiging en een vrijblijvend oriënterend gesprek om jullie wensen en de mogelijkheden eens persoonlijk te bespreken.

"M'n vrouw en ik hebben van de eerste tot de laatste seconde genoten van alles wat De Leuke Hanzestad te bieden heeft."

- Henri Siebum

Receptie arrangementen.
 
...van harte gefeliciteerd

Wellicht willen jullie ook je collega's, zakelijke contacten en kennissen de gelegenheid geven om jullie te feliciteren. Een middag- of avondreceptie is bij uitstek de gelegenheid om juist díe groep mensen uit te nodigen. Wij helpen jullie om van de receptie een geslaagd feestje te maken en de gasten zich welkom en gewaardeerd voelen.

Madiwo! Boeken jullie op maandag, dinsdag of woensdag, dan krijg je € 2,- korting per persoon op alle receptie arrangementen.