De Leuke Hanzestad steunt!

9/9/2014

De Leuke Hanzestad streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemen door gebruik te maken van eerlijke en diverse streekproducten, maar steunt en werkt ook mee aan vele goede doelen waaronder;

 

Stichting Zonnebloem

De Zonnebloem laat zien dat er meer kan dan je denkt. Ze helpen mensen met een lichamelijke beperking om volop van het leven te genieten. Om eropuit te gaan, andere mensen te ontmoeten en leuke dingen te doen.

 

www.zonnebloem.nl

 

Stichting Live Life

Een stoet van 250 ronkende motoren met achterop of in de zijspan enthousiast zwaaiende gasten, patat met mayonaise eten in de bossen, swingen en luidkeels meezingen met artiesten. Dat is ineen notendop De Mooiste Dag. Eens per jaar houdt Stichting LiveLife in Kampen deze bijzondere motortoertocht voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

 

www.stichtinglivelife.nl

 

Stichting Zonnestraal Karlijn

Zonnestraal Karlijn maakt zich hard voor meer onderzoek naar neuroblastoom, een zeldzame en agressieve vorm van kinderkanker.Ze doen dit door Villa Joep te steunen. Villa Joep besteedt 100% van alle donaties aan onderzoek.

 

www.zonnestraalkarlijn.nl

 

STOP PESTEN!

Stichting Veilig Onderwijs is opgezet voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. Zij kunnen met hun vragen overonderwijs, school en pesten bij het SVO terecht.

 

www.stichtingveiligonderwijs.nl

 

EARTH

Door gebruik te maken van de producten van EARTH (Earth coffee,Earth tea en Earth water) steunt De Leuke Hanzestad de realisatievan waterprojecten in arme landen. 100% van de netto winst van alle EARTH producten worden geïnvesteerd in deze waterprojecten.De verpakkingsmaterialen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en voldoen aan alle mogelijke kwaliteitseisen.

 

www.earthwater.nl

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten.

05/02/2016

Please reload