Leuk Trouwen bruidsbeurs

24/10/2016

Trouwplannen?

 

Houd dan vrijdag 28 oktober 2016 vrij in jullie agenda, want dan organiseren zalencentrum De Leuke Hanzestad & Henrieke van Assen Fotografie van 16.00 tot 21.00 uur de Leuk Trouwen! bruidsbeurs in Kampen.

 

Een bruiloft organiseren en plannen is niet niks, daar kun je best wat hulp bij gebruiken. Bij de Leuk Trouwen! bruidsbeurs vind je de beste trouwprofessionals en de leukste mensen om de bruiloft van jullie dromen te realiseren. Kom gezellig langs om onder het genot van een hapje en drankje inspiratie op te doen voor jullie bruiloft. Meer dan 20 trouwprofessionals onder 1 dak!

 

De entree is gratis en de eerste 50 bezoekers krijgen een gratis goodiebag.

 

Wil je ook een zaal huren in Kampen voor een van de belangrijkste dagen van je leven? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Please reload

Recente berichten.

05/02/2016

Please reload