Over ons.

Een party- en zalencentrum op een bijzondere locatie aan de oevers van de IJssel in Kampen, met eindeloze mogelijkheden en verschillende arrangementen. Dé ideale locatie voor jullie droom bruiloft, verjaardag en familie feestjes, bedrijfsuitjes of zelfs uw vergadering. 

De gemoedelijke sfeer en warme uitstraling maakt De Leuke Hanzestad een accommodatie waar mooie herinneringen gemaakt werden of nog gemaakt gaan worden. Een comfortabele plek waar je je helemaal thuis en welkom voelt.  

Paul Spannenburg | eigenaar & gastheer

 

 

Paul (40) is een echt horecadier en is al 25 jaar actief in de horeca. Sinds 2001 heeft hij diverse horecazaken gehad. "Horeca is gezelligheid. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ervoor te zorgen dat ze een leuke tijd hebben. Het is zo gaaf als een bruidspaar hier met een grote glimlach vertrekt!"

Ook vindt Paul het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. "Dit doen we door gebruik te maken van eerlijke en duurzame producten zoals bijvoorbeeld EARTH, waar 100% van de netto winst naar waterprojecten in arme landen gaat."

"Niet in de laatste plaats is uw gastheer Paul Spannenburg een sympathieke ondernemer die zijn best doet om het zijn klanten aan niets te laten ontbreken."

- Steven Korf, bus-idee.nl